Odottelua Batumin kauneushoitoloissa

Yöjuna saapui tismalleen aikataulussaan aamulla klo 7 Batumiin. Yö oli mennyt vähän miten sattuu, eivätkä huoneemme olleet vielä valmiit. Suuntasimme siis Mustan meren kiviselle rannalle nokosille.

IMG_2177

 

Muuten päivä kului lähinnä kauneushoitoloissa hommien heikkoa organisointia ihmetellen. Aikaa kului puoli päivää eikä juuri muuta saatu tehtyä kuin kynsiä lakattua ja juotua reilusti turkkilaista kahvia. Törmäsimme kuitenkin yhteen englantia puhuvaan kampaajaan, joka oli kotoisin Bakusta, ja pääsimme vähän kyselemään elämänmenosta. Hän kertoi, että kampaajalla on täällä pari asiakasta päivässä (enimmäkseen odotellaan) ja tienestiä tulee noin viisi euroa päivässä. Helppo uskoa, kun katsoi miten sekä asiakkaiden että työntekijöiden aika hoitolassa kului: odottelua, säätämistä ja kahvia. Konsulttivaistot heräsivät. Hapun kauneutta ylistettiin maasta taivaaseen, eivät millään uskoneet hänen ikäänsä, saati sitä että nenä ei ole muovia. Julistin taas toiveideni mukaista Suomi-kuvaa väittämällä, ettei Suomessa kukaan nenäänsä laita muovia. Melkein totta.

Yksi tekee, kolme käy tupakalla, kaksi tanssii, yksi kuvaa, pari tarjoilee meille kakkua ja kahvia. Kuulema normaalia.

Yksi tekee, kolme käy tupakalla, kaksi tanssii, yksi kuvaa, pari tarjoilee meille kakkua ja kahvia. Kuulema normaalia.

Onneksi karkasimme Maijun kanssa välillä hoitolan ”jonosta” leipomoon, missä Maiju dokumentoi kamerallaan tarkkaan kahden röökisuisen leipuriherran taidonnäytteet georgialaisen leivän leivonnassa. Eli Hanna, toinen tehtävistä suoritettu!

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Odottelua Batumin kauneushoitoloissa

  1. Epu

    Nyt mie kyllä repesin aivan täysin. Vai että Hapulla muovinen nenä. 😀 Nuoreksi luuleminen ei yllätä, kun taitaa olla sukuvika.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s