Matkatarjouksia ja Airbnb:n kilpailijoita

Jaha, Suomessa olikin taas aika kylmä kun palattiin. Kotona oli pakko alkaa kurkkia netistä matkatarjouksia. Jonkinasteinen addiktio tämä reissaaminen – ja etenkin reissujen suunnittelu – minulle on. Löysin kiva bloggauksen kaipaamistani Airbnb:n kilpailijoista. Taidan kokeilla seuraavaksi VRBOta. Sorruin jopa selailemaan äkkilähtöjä, aamulla vielä sai Vietnamin lentoja huomiselle alle 400 euron… Ongelma vaan on se, että lapsia tulee ikävä enkä toisaalta jaksa lähteä heidän kanssaan kolmestaan ihan Vietnamiin asti (ja toki hintaakin sitten jo tulee kun lennot kerrotaan kolmella). Toisaalta selväksi on käynyt, että näistä kahdesta Aarni on selvästi innokkaampi matkaseuralainen, nytkin valitteli jo taksissa matkalla lentoasemalta kotiin, että ”mihhi me jo tultiin tänne, minä olihin halunnut olla ehpanjahha”.

Viimeinen Madridin päivä meni edellispäivän epätoivon jälkeen täydellisen nappiin. Kävimme aamulla vanhoilla kotikulmillani Tirso Molinan metroaseman luona. Mahassa tuntui, oli niin mukava palata ja muistella vanhoja. Onneksi älysin asua talven Madridissa, kun silloinen loistava työnantajani siihen mahdollisuuden antoi.

Ah, aamukahvi Tirso Molinalla.

Ah, aamukahvi Tirso Molinalla.

Palatessa poikkesimme kuin itsestään Plaza Mayorilla, näimme hienon, perinteisen seimen ja matkalla ostoksille El Corte Inglesiin Cortylandiakin olla käynnissä. Kun pysyy rentona, niin asiat tuntuvat järjestyvän.

Lapset ihastelivat Plaza Mayorin valtavaa seimiasetelmaa pitkään.

Lapset ihastelivat Plaza Mayorin valtavaa seimiasetelmaa pitkään.

Tällä kertaa emme sortuneet siihen kaikkein alkeellisimpaan virheeseen: antamaan lasten verensokerin laskea. Ihania churroja ja suklaata!

Tällä kertaa emme sortuneet siihen kaikkein alkeellisimpaan virheeseen: antamaan lasten verensokerin laskea. Ihania churroja ja suklaata!

Toimme Espanjasta melkoisen määrän tuliaisia. Norwegianilla laukut eivät sisälly lipun hintaan, mutta olimme älynneet ottaa paluumatkalle ylimääräisen 20-kilon laukun. Suomen päässä ylikilot eivät mene läpi, sillä laukut punnitsee automaatti. Madridissa virkailija ei parin kilon ylipainostamme (per laukku) sanonut mitään, tuskin edes huomasi. Samoin taksinkäyttö lentoasemayhteyteen oli helppoa: käytössä oli kiinteä 30 euron hinta koko Madridin keskustan alueelle. Saimme lentokoneeseen mukaan myös vettä ja mehuja – ehkä lasten takia. Lentokentällä oli erillinen turvatarkastusjono lapsiperheille, josta mekin pääsimme menemään. Tarkastuspisteen yhteydessä oli jopa leikkipaikka – sellaista en ole muualla nähnyt. Sen sijaan ruokapaikat ykkösterminaalissa olivat surkeat. Onneksi meillä oli eväät mukana. Olgalle tietenkin kylmiä nakkeja…

Kaikkia ei vielä kinkku kyllästytä! Tässä meidän tuliainen. Luin että Cinco Jotas -possut saavat elää vapaina metsässä ja syödä juuria ja tammenterhoja. Tämä kinkku nautitaan (suht) hyvällä omalla tunnolla siis.

Kaikkia ei vielä kinkku kyllästytä! Tässä meidän tuliainen. Luin että Cinco Jotas -possut saavat elää vapaina metsässä ja syödä juuria ja tammenterhoja. Tämä tuliaiskinkku nautitaan (suht) hyvällä omalla tunnolla siis.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s