Riiassa ja Jurmalassa

Kun Tarzan-hommat saatiin hoidettua karautettiinkin Riikaan. Se oli Latvian autopätkistä ainut sujuva. Ja ainoa, minkä minä ajoin, sillä Mikko ja Olga alkoivat oksentaa. No, oli hyvä että harjoittelin Riiassa autoilua, koska jännitän isoissa vieraissa kaupungeissa ajamista.

Mikko oli illan poissa pelistä ja minä ja lapset menimme viettämään torstai-iltaa Riikaan. Hotellimme oli ison puiston vierellä, ja puistosta löytyi sähköautoja, joten ilta meni mukavasti. Kävelimme myös vanhassa kaupungissa, kuuntelimme katusoittajia ja söimme jäätelöä. Tunnelma oli tosi leppoisa. Ero perjantai-iltaan oli yllättävän iso, sillä silloin liikkeellä oli paljon humalaisempaa porukkaa ja vähemmän lapsia.

Seuraavana aamuna olimme onneksi kaikki kunnossa ja suuntasimme rannikolle Jurmalaan. Hiekkarantaa riitti, samoin todella pröystäileviä taloja ja autoja. Meidän päivämme kului kuitenkin enimmäkseen Livi Akvaparkissa. Lasten toive oli päästä uimaan sisälle ja se toteutui. Akvaparkissa oli tosi paljon vesiliukumäkiä, mutta ne olivat meidän alle kouluikäsille lapsille enimmäkseen liian hurjia. Neljä tuntia kului silti (lapsilta) helposti uidessa.

Jurmalan biitsiä.

Jurmalan biitsiä.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Riiassa ja Jurmalassa

  1. Paluuviite: Tehokas Baltian tournee | Erikoispaikoissa – Traveling in extended Finland

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s