Via Balticaa Latviaan: Sigulda

Aamulla Ruunaweressä mulla oli tietenkin tuli pyllyn alla päästä ”ulkomaille” eli pois Virosta. Ei kun siis Via Baltica alle ja etelään. Pärnussa pysähdyttiin kauppaan ja jatkettiin matkaan Latvian rajalle. Siihen homma sitten melkein tyssäsikin, sillä välittömästi rajalla alkoi tuntien seisominen tietyöjonoissa. Päivä meni käytännössä siinä. Illalla saavuimme Siguldaan, joka on portti Gaujan kansallispuistoon. Yövyimme Pils-hotellissa, jonka hyvä puoli oli se, etteivät laskuttaneet kahdesta lasten lisävuoteesta mitään, vaikka ilmoittivat varatessa, että laskuttaisivat.

Sigulda on kuuluisa adrenaliiniurheilusta. Siellä on vaikka minkalaisia seikkailuratoja ja jopa mahdollisuus kokeilla vapaata pudotusta simulaattorissa. Me tyydyimme lasten Tarzan-puistoon. Kävimme myös korkealla paikalla tsekkaamassa kansallispuiston maisemia, mutta täytyy kyllä yhtyä Olgan kommenttiin: ”Ei niin hienoa kuin Kolilla”. Mutta tulipahan käytyä.

Kiipeily alkoi Siguldassa ja jatkui koko kesän teemana Liettuan puolella.

Kiipeily alkoi Siguldassa ja jatkui koko kesän teemana Liettuan puolella.

Lapset eivät tosiaan reissulla laiskotelleet. Ikärajat olivat Baltiassa ihanan joustavia - alle metrinen Aarnikin pääsi joka paikkaan.

Lapset eivät tosiaan reissulla laiskotelleet. Ikärajat olivat Baltiassa ihanan joustavia – alle metrinen Aarnikin pääsi joka paikkaan.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Via Balticaa Latviaan: Sigulda

  1. Paluuviite: Tehokas Baltian tournee | Erikoispaikoissa – Traveling in extended Finland

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s