Luksusta matkojen välissä

Nyt voi kyllä sanoa, että matkoja on tulevalle talvelle luvassa ihan turvallinen määrä. Ei tarvitse ahdistua. Ja koska viimeisen puolen vuoden aikana matkoja on myös takana melko runsaasti, niin saan jatkuvasti nauttia reissujen hedelmistä. Minusta on parasta arjen luksusta saada käyttää keittiössä Italista itse tuotua oliiviöljyä, Viron sipulitien mummoilta ostettuja sipuleita ja 100% Lietuvieskas medas. Muistelen lämmöllä reissuja ja haaveilen seuraavista. Mitähän toisin joulukuussa Hollannista…?

Ei haittaa, että Sipulitien sipulien kuoria vähän tippuu lattialle.

Ei haittaa, että Sipulitien sipulien kuoria vähän tippuu lattialle.

Peipsijärveltä tuotiin myös särkiä, tosin koristeeksi. Ruokatuliaisten viehätys on kyllä minulle siinä, että ne kestävät aikansa ja sitten muistellaan ja maistellaan muuta.

Peipsijärveltä tuotiin myös särkiä, tosin koristeeksi. Ruokatuliaisten viehätys on kyllä minulle siinä, että ne kestävät aikansa ja sitten muistellaan ja maistellaan muuta.

 

Mainokset

8 ajatusta artikkelista “Luksusta matkojen välissä

 1. Laura

  Hauska idea tuoda täydennystä keittiöön matkoilta, itsekin tätä välillä harrastan 🙂 Tietääpähän ainakin että tuliaiset tulee melko varmasti käytettyä ja ovat oikeasti hyödyksi!

  Vastaa
 2. Ansku BCN

  Minullakin reissu Hollantiin edessä joulukuussa! Ja tapanani on myös aina reissuilla käydä paikallisissa supermarketeissa ihmettelemässä erilaisia ruokia eli tuliaiset usein ovat ruoan muodossa. Ei hajuakaan mitään Hollannista kannattaa tuoda, mutta jotain varmasti 🙂

  Vastaa
  1. sinipilvi Kirjoittaja

   Supermarketit on matkojen kohokohta! Varaan aina kunnolla aikaa kiertelyyn. Ruuan lisäksi ostan monesti myös paikallista kosmetiikkaa, nytkin käytän ilolla liettualaista ekohammastahnaa. Huvinsa kullakin.

   Vastaa
 3. Annika | travelloverblogi

  Ruokatorit ja -kaupat ovat todella hyvä ikkuna paikalliseen elämään ja tietenkin ruokakulttuuriin. Paljon niissä kiertelen, mutten tule ostaneeksi kotiin. Kotona ajaudun niin helposti samoihin tuttuihin ruokiin, vähän samoin kuin monet värikkäät vaatteet voivat näyttää kivalta ulkomailla, mutta kotona varmasti jäisivät kaapin perukoille, jos erehtyisin niitä ostamaan.

  Vastaa
 4. Tiia/ReiseReise

  Joo, mielummin tuo jotain syötävää matkoilta, kun ”krääsää”. Nuo sipulit näyttävät kivoilta, siis kun roikkuvat.

  Vastaa
 5. maailmanaarella

  Ruokaherkkuja minäkin monesti kannan reissuiltani kotiin. Hollannissa kannattaa käydä syömässä niiden herkullisia pannukakkuja. Kotiin tuomisiksi sitten juustoja ja kukkasipuleita :D.

  Vastaa
 6. Tanja

  Ruokatuliaiset ovat ihan parhaita! Maistuvaa matkaa Hollantiin, josta kannattaa ilman muuta tuoda juustoja ja vahvoja, maukkaita oluita. 🙂

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s