Voihan Tripadvisor!

image

Tripadvisorilla on pelottava voima. Etuosan paikoilla huono sijoitus, takana oleva Hi! Restaurant on sijoittunut hyvin. Toivon todella yrittäjien takia, että eroa on myös ruuan laadussa eikä vain maineessa. Mutta täällä viimein saimme maistaa vietnamilaista tuoretta olutta (tuopin hinta 16 senttiä), ja pitihän sitä santsata.

image

Päivän mauiltaan enemmän kuin onnistunut ravintola-kokemus Nu eateryssä (löysimme sen sivukujalta ihan Tripadvisorin ansiosta, aivan kuten viisi muutakin turistiporukkaa kanssamme yhtä aikaa). Itse tehtyjä nuudeleita ja taivaallista sitruunaruohojäätelöä, kyllä jotkut tietävät, mistä turisti tykkää. Osa Hoi Anin viehätystä on muuten se, että joka puolella tuoksuu kyseiselle kasville.

image
Ehkä tuoksu tulee lukuisista hierontapaikoista. Tässä laadukkaasta Magic Spassa Tripadvisor-markkinointi oli viety erityisen pitkälle: työntekijöille maksetaan bonuksia, jos asiakkaat mainitsevat heidän nimensä Tripadvisorissa. Niinpä kannustus sinne kirjoittamiseen oli tyytyväiseltä asiakkaalle kova. Mutta paikka oli erinomainen ja henkilökunta osaavaa. Omistaja oli paluumuuttaja jenkeistä.

Mutta löytämisen ilo näistä tripadvisor-kokemuksista kyllä puuttuu – ja sehän on matkailussa kaikkein tärkeintä. Että saa kulkea vapaasti ja tutkia itse ja pakottautua omituisiin tilanteisiin. Jos kaiken tsekkaa oppaista ja googlemapsista etukäteen, tuntuu joskus, etten jaksa enää koko reissulle edes lähteä.

Toiset puhuvat maabongauksesta, minusta on mukavinta päästä paikkoihin, joissa google-auto ei ole käynyt.

image

image

Siksi tämä taksiaseman naapuri – jota ei oppaista löytynyt – veti ravintolakokemuksista pisimmän korren.

Parhaat jutut on kyllä tarjonnut tyttäremme, jota eivät kielimuurit rajoita. Jo kolmena iltana olemme hengailleet vietnamilaisen perheen kotona, mistä sattui löytymään Olgan ikäinen tyttö. Tänään pääsi pikkuvelikin seurueeseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s