Kivat tuliaiset

image

image

image

Paljon nähtiin ja syötiin tyytyväisinä tällaisia herkkuja.

image

Tätäkin Pearl Tea -herkkujuomaani latkin hyvällä halulla, vaikka luin saksalaistutkimuksesta, jonka mukaan tapiokahelmet aiheuttavat syöpää. Ja jopa Hongkongissa sattuneesta huijauksesta, jossa myytävään teehen on laitettu auton renkaan palasia helmiksi.

image

Mutta pahin (ja ainoa) virhe taisi olla sortuminen tähän aamiaislautaseen.

Taksissa matkalla lentoasemalla aloin nimittäin minä oksentaa. Mikko sai siis huolehtia molempien lasten viihtyvyydestä koko 11-tuntisen yölennon ajan. Minä huolehdin vain itsestäni. Saapuessamme aamuvarhaisella ”Finlandiin” oli lasten riemu rajaton, mutta Mikon olo huononi. Kotona myös Olga alkoi oksentaa. Aarni vain jatkoi iloista jutusteluaan jokaiselle vastaantulijalle edelleen Munkkivuoren ostarilla (Päivää, päivää, how are you? Thank you!)

Ainoa mitä me kolme söimme ja Aarni ei, oli tuon aamiaislautasen salaatti. Matkoilla ruokapeto iskee useinmiten juuri ei-paikallisista ruuista. Yksi syy lisää pysyä ruodussa ja suosia paikallisia erikoisuuksia.

image

Taudit välttänyt poju vaati kotona perunamuusia pöytään. Olikin ihanaa kokkailla keittiössä, jonka loma-asukkaat olivat puunanneet putipuhtaaksi. Lämmin kiitos!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s