Luksusta Abu Dhabissa 

Ensimmäinen varsinainen kohde kierroksella on Abu Dhabi. Kaupunki on tosi laaja ja käveleminen erittäin hankalaa, joten joka paikkaan pitää mennä taksilla. Majoituttiin keskustan ja ison moskeijan puoliväliin hienoon Dusit Thani -hotelliin. Hotelli oikein kiva ja vähän edullisempi kuin ihan keskustan paikat. Tietenkin olisi puolensa, jos olisi esim. kiinni jossakin mallissa. Lasten kanssa saa vaan aina kikkailla, ettei joudu maksamaan majoituksesta superhintoja. 7- ja 5-vuotiaiden kanssa alkaa jo monen paikan kanssa hinnoittelut paukkua. Tähän mennessä olen pääosin varannut kahden hengen huoneen ja katsonut paikan päällä miten käy. Joskus joutuu maksamaan ekstraa, useinmiten ei. Missään nimessä ei kannata syöttää varaussysteemeihin kahta lasta, silloin saa vaan superkalliita huoneita. 

Hyvin mahdutaan edelleen kahden metrin sänkyyn! Hotellissa on myös loistava kuntosali, jossa sain tsemppausta ja neuvoja polvien asentoihin kolmelta ohjaajalta… Ja aamiainen on sellainen, ettei hullukaan pysty täyteen fitness-elämään. 

Paitsi Aarni, joka ei toki sitten tätä syönytkään, koska löysimme kattilallisen kaurapuuroa. 

Abu Dhabissa ollaan siksi, että ystäväperhe asuu täällä. Bonuksena pääsimme käymään jättimäisessä moskeijassa, jossa on maailman suurin käsin solmittu matto. Aarni valitti koko vierailun ajan, mutta itse kyllä ihastuin paikkaan. 

Syötiin myös erinomainen illallinen fish marketissa Sea House -nimisessä paikassa, ruoka (rapuja, sea bassia,  kalacurrya) aivan huippua ja kotoisat muovituolit. 

Kynnet kuntoon hääpukumuotinäytöstä katsellen. Apua, minkälainen maailmankuva tässä syntyy. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s