Iisisti Dubain Al Ghurair Rayhaan by Rotanassa

Reissun viimeiset puolitoista vuorokautta piti hieman pakon edessä viettää Dubaissa, koska paluulento lähtee täältä aamuyöstä. Olemme kaikki aika poikki erikoisreissun jäljiltä joten keskityimme Dubaissa hotellin (hyviin) palveluihin. 

Valitsin tämän hotellin, koska se on suoraan yhteydessä ostoskeskukseen ja että tänne alle 12-vuotiaat saivat virallisestikin majoittua ilmaiseksi eli sitä ei tarvinnut jännittää (ja siksi ettei muu perhe oikein arvosta hostellimatkailua). Paikka sopiikin hyvin perhemajoitukseen: twin-sängyt riittävät hyvin kahdelle hengelle kumpikin. Huoneessa on jättimäinen amme ja uima-altaita useita. Aamiainen oikein hyvä (kuten joka hotellissa täällä).

Aarni ei toki syönyt muuta kuin kaksi lautasellista kaurapuuroa hillolla ja hunajalla. Hienoa kun tietää mistä tulee hyvä olo. 

Emme sitten tehneetkään Dubaissa mitään muuta kun käväisimme soukeissa ja ostarilla. Onneksi taksimatkalla Abu Dhabiin nähtiin sentään keskusta ja Burj Kalifa.

Dubain old souk – reissun eka (ja ainut) kunnon rysä. 

Huone oli valmis myöhässä, joten saimme lohduksi kauneudenhoitoa koko perheelle. 

Al Ghurair -mallin ruokavalikoima muistutti Singaporea. Excellent. Tässä ollaan japanilaisessa kahvilassa. 

Hotelliyön hintaan (lähes 150 euroa, reissun kallein, muuten maksettiin keskimäärin 90 euroa per yö) kuului myös kehonkoostumusmittaus! Hyödynnettiin tietenkin. Mittaajan mielestä sekä Mikon että minun pitäisi lisätä aerobista treeniä että päästäisiin rasvasta.

Dubaissa oli suunnilleen kylmintä ikinä. Jos olisi oltu ensisijaisesti aurinkolomalla, niin olisi varmaan harmittanut. Nykyisin tuntuu että aina reissussa ihmiset hämmästelevät poikkeussäitä ja ilmaston muuttumista. Täällä se tarkoittaa kylmempiä (ja hiekkatuulisia) talvia ja entistä kuumempia kesiä. 

Suunnilleen tämän verran poistuttiin premisseistä. R-talo on hotellimme Dubain Deirassa. Alue oli kyllä tosi hyvä, sillä hyvin pystyisi liikkumaan kävellen ja metroasema on vieressä. Tosin taksinkin ovat edullisia ja luotettavia. Suosittelen kyllä tätä hotellia, jos sattuu saamaan järkevään hintaan ja muuten tulisin itsekin uudestaan, mutta kun se Rakveren Aqva Spa on aika paljon lähempänä. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s